Webinaarit

Pulssi-webinaarisarja

Pulssi-hanke järjestää webinaareja, joissa tutustutaan opiskelijoiden näkökulmasta lukion arviointikulttuuriin. Pääpaino on oppimisen aikaisessa arvioinnissa, sillä sen toteuttamisessa on paljon kokeillen kehitettävää ja tutkimuksista käytäntöön sovellettavaa.


Webinaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ilmoittaudu ennakkoon, niin saat sähköpostitse osallistumisohjeet ja muistutusviestin sekä webinaaritallenteen: ilmoittautumislomake.

Webinaarien osallistumisohjeet löydät sivun alalaidasta.

Webinaaritallenteet

 

1.10.2019 ITK-webinaari: Iloa arviointiin

Pulssi-hanke vieraili ITK-webinaarisarjassa:


30.1.2019 Qridi monipuolisen arvioinnin työkaluna

  

23.1.2018 Mikä lukio-opettajaa ja opiskelijaa haastaa arvioinnissa?Ohje

Pulssin webinaarit järjestetään Adobe Connect -huoneessa osoitteessa http://eoppimiskeskus.adobeconnect.com/pulssi/.

Huoneeseen kirjaudutaan vieraana (Enter as a Guest) kirjoittamalla oma nimi Name-kenttään. Salasanaa ei tarvita. Webinaarin osallistujat näkevät nimesi. Voit halutessasi kirjoittaa myös oman koulusi tiedon, esim. "Liisa Palo (Himan lukio)".


Webinaareihin voi osallistua myös mobiililaitteella lataamalla Adobe Connect Mobile -sovelluksen Android- tai iOS-laitteelle. Syötä tällöin webinaarihuoneen osoite suoraan sovellukseen. Tallenteiden katselu mobiililaitteilla ei onnistu sovelluksen kautta eikä tavallisella selaimella (Flash-tiedostomuodon vuoksi), mutta onnistuu Puffin-selaimella.

Mikäli kohtaat teknisiä ongelmia, kannattaa kokeilla kirjautumista toisella selaimella tai laitteella.

Windows- ja Mac-koneille on tarjolla myös Adobe Connect meeting application -niminen erillinen ohjelma, jonka kautta webinaarihuoneeseen pääsee liittymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti